Beşiktaş - Galatasaray : Galatasaray-Beşiktaş / Galatasaray ise evinde rizespor'u ağırlayacak.

Beşiktaş - Galatasaray : Galatasaray-Beşiktaş / Galatasaray ise evinde rizespor'u ağırlayacak.

Beşiktaş - Galatasaray : Galatasaray-Beşiktaş / Galatasaray ise evinde rizespor'u ağırlayacak.. Derbinin ardından galatasaray 4.sıraya geriledi. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen beşiktaş jk und galatasaray sk. Beşiktaş 12 puana yükselirken, galatasaray 13 puanda kaldı. İşte maçla ilgili tüm detaylar. Karşılaşmanın hakemi cüneyt çakır, galatasaray'ın 68.

İki takım arasında ligde yapılan son 31 maçta hakemler toplam 13 kez penaltı kararı verdi, 8 karşılaşmada penaltı golleri. Galatasaray'ı konuk eden beşiktaş, derbi mücadelesine uefa avrupa ligi'ndeki sarpsborg maçına göre üç değişiklikle çıktı. Spor toto süper lig'in 14.haftasındaki en önemli maçta beşiktaş misafiri galatasaray'ı penaltıdan bulduğu golle mağlup etti. 'gomis'i atamadı, penaltıyı da vermedi!' süper lig'de puan durumu. Dakikada caner'in pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan diaby'nin bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci muslera kornere çeldi.

Beşiktaş - Galatasaray maçında görmeniz gereken kareler ...
Beşiktaş - Galatasaray maçında görmeniz gereken kareler ... from cdn.sporx.com
It is also a local derby, one of many involving istanbul clubs. Galatasaray ile beşiktaş arasında oynanan maçlarda galatasaray daha fazla galip gelmiştir. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Dakikasında onyekuru ile kazandığı penaltıyı elle oynama gerekçesiyle var'a da giderek iptal etti. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen beşiktaş jk und galatasaray sk. Spor 10 saat önce dilmen'den şampiyonluk kehaneti! Spor toto süper lig'in 14. Galatasaray ise evinde rizespor'u ağırlayacak.

Beşiktaş lehine verdiği penaltıdan önce verdiği çift vuruş hatalıydı.

'gomis'i atamadı, penaltıyı da vermedi!' süper lig'de puan durumu. Beşiktaş, galatasaray'ı az adamla yakaladı. Haftanın kritik müsabakası beşiktaş ile galatasaray karşı karşıya geldi. Beşiktaş galatasaray maç biletleri satışa çıkıyor, biletalsat.com ile kolayca derbinin biletlerini satın alabilir veya elinizdeki biletleri satabilirsiniz. Galatasaray ile beşiktaş arasında oynanan maçlarda galatasaray daha fazla galip gelmiştir. İşte maçla ilgili tüm detaylar. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen beşiktaş jk und galatasaray sk. Beşiktaş galatasaray maç özeti ve golleri haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. Beşiktaş galatasaray maçında önemli dakikaları. Spor toto süper lig'in 14. Galatasaray'ı konuk eden beşiktaş, derbi mücadelesine uefa avrupa ligi'ndeki sarpsborg maçına göre üç değişiklikle çıktı. Derbinin ardından galatasaray 4.sıraya geriledi. Haftasında beşiktaş, derbide sahasında galatasaray ile karşı karşıya geliyor.

Galatasaray'ı konuk eden beşiktaş, derbi mücadelesine uefa avrupa ligi'ndeki sarpsborg maçına göre üç değişiklikle çıktı. Spor 10 saat önce dilmen'den şampiyonluk kehaneti! Spor toto süper lig'in 14. Galatasaray ile beşiktaş arasında oynanan maçlarda galatasaray daha fazla galip gelmiştir. Haftanın kritik müsabakası beşiktaş ile galatasaray karşı karşıya geldi.

Beşiktaş-Galatasaray rekabetinden ilginç notlar - Son ...
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinden ilginç notlar - Son ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Beşiktaş, galatasaray'ı az adamla yakaladı. Dakikada caner'in pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan diaby'nin bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci muslera kornere çeldi. It is also a local derby, one of many involving istanbul clubs. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen beşiktaş jk und galatasaray sk. Haftanın kritik müsabakası beşiktaş ile galatasaray karşı karşıya geldi. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Galatasaray ise evinde rizespor'u ağırlayacak. Haftasında galatasaray, sahasında beşiktaş'ı ağırladı.

Dakikasında onyekuru ile kazandığı penaltıyı elle oynama gerekçesiyle var'a da giderek iptal etti.

Haftasında beşiktaş, derbide sahasında galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Dakikasında onyekuru ile kazandığı penaltıyı elle oynama gerekçesiyle var'a da giderek iptal etti. Haftanın kritik müsabakası beşiktaş ile galatasaray karşı karşıya geldi. 'gomis'i atamadı, penaltıyı da vermedi!' süper lig'de puan durumu. İki takım arasında ligde yapılan son 31 maçta hakemler toplam 13 kez penaltı kararı verdi, 8 karşılaşmada penaltı golleri. Galatasaray özellikle son 20 yılda kendi evinde oynadığı maçlarda beşiktaş'a çok nadir kaybetmiştir. Beşiktaş galatasaray maç özeti ve golleri haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. Dakikada caner'in pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan diaby'nin bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci muslera kornere çeldi. Dakikada hızlı hücuma çıkan beşiktaş'ta lens'in pasıyla sağdan ceza sahasına giren umut nayir'in şutunda meşin yuvarlak. Galatasaray ile beşiktaş arasında oynanan maçlarda galatasaray daha fazla galip gelmiştir. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen beşiktaş jk und galatasaray sk. Beşiktaş galatasaray maçında önemli dakikaları. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Dakikasında onyekuru ile kazandığı penaltıyı elle oynama gerekçesiyle var'a da giderek iptal etti. Dakikada hızlı hücuma çıkan beşiktaş'ta lens'in pasıyla sağdan ceza sahasına giren umut nayir'in şutunda meşin yuvarlak. Galatasaray beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Karşılaşmanın hakemi cüneyt çakır, galatasaray'ın 68.

Beşiktaş Galatasaray Maçı Geniş Özeti HD Kalite - YouTube
Beşiktaş Galatasaray Maçı Geniş Özeti HD Kalite - YouTube from i.ytimg.com
Maça var'a giden iki el pozisyonu damga vurdu. Karşılaşmanın hakemi cüneyt çakır, galatasaray'ın 68. Derbinin ardından galatasaray 4.sıraya geriledi. 'gomis'i atamadı, penaltıyı da vermedi!' süper lig'de puan durumu. Beşiktaş galatasaray maç özeti ve golleri haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. Spor toto süper lig'in 14.haftasındaki en önemli maçta beşiktaş misafiri galatasaray'ı penaltıdan bulduğu golle mağlup etti. Beşiktaş galatasaray maçında önemli dakikaları. Dakikasında onyekuru ile kazandığı penaltıyı elle oynama gerekçesiyle var'a da giderek iptal etti.

Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Haftasında galatasaray, sahasında beşiktaş'ı ağırladı. Dakikada hızlı hücuma çıkan beşiktaş'ta lens'in pasıyla sağdan ceza sahasına giren umut nayir'in şutunda meşin yuvarlak. İki takım arasında ligde yapılan son 31 maçta hakemler toplam 13 kez penaltı kararı verdi, 8 karşılaşmada penaltı golleri. Spor 10 saat önce dilmen'den şampiyonluk kehaneti! Karşılaşmanın hakemi cüneyt çakır, galatasaray'ın 68. Haftanın kritik müsabakası beşiktaş ile galatasaray karşı karşıya geldi. Derbinin ardından galatasaray 4.sıraya geriledi. Galatasaray'ı konuk eden beşiktaş, derbi mücadelesine uefa avrupa ligi'ndeki sarpsborg maçına göre üç değişiklikle çıktı. It is also a local derby, one of many involving istanbul clubs. İşte maçla ilgili tüm detaylar. Spor toto süper lig'in 14. Beşiktaş galatasaray maç özeti ve golleri haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. Spor toto süper lig'in 14.haftasındaki en önemli maçta beşiktaş misafiri galatasaray'ı penaltıdan bulduğu golle mağlup etti.